zakelijke hypotheek

Vanaf heden zakelijke hypotheek afsluiten

Mogelijk, een organisatie waarbij men bankvrij vastgoed kan financieren, heeft haar dienstaanbod uitgebreid. Vanaf 2018 is het mogelijk om een zakelijke hypotheek aan te vragen als lener ofwel te financieren als private investeerder. Hiermee bereikt Mogelijk een nog grotere doelgroep.

Dienstenpakket uitbreiden

Mogelijk.nl is een gevestigde organisatie waar men tot een geldbedrag van €500.000 kan lenen. De lening is gericht op vastgoed. Ondernemers die een bedrijfspand willen kopen of herfinancieren krijgen vaak geen lening van de bank. De oprichters van Mogelijk merkte dat er veel vraag is naar leningen onder de miljoen euro, waarbij de banken geen interesse hadden in het verstrekken van een lening.

Daarom biedt Mogelijk.nl haar nieuwe dienst aan: zakelijke hypotheken. Hierbij kan een ondernemer zijn of haar bedrijfspand laten financieren door een private investeerder. Zowel voor de ondernemer als de investeerder zijn de voorwaarden gunstig. De ondernemer kan direct het gewenste pand kopen of herfinancieren en de investeerder krijgt een gunstige rente en maandelijkse aflossing, waardoor hij zijn vermogen kan laten renderen.

Enorme groei realiseren

Mogelijk.nl is in 2016 opgericht door drie enthousiaste, hardwerkende mensen. Het concept bestond als een hiaat in de veranderende markt, waarbij Maarten Rövekamp al ruim twintig jaar actief is. Hij merkte dat grote leningen graag verstrekt werden door banken. Kleine leningen werden vaak niet verstrekt. Hiermee ontstond er een doelgroep met een vraag voor kleinere leningen.

De oprichters van Mogelijk hebben hun kans gegrepen. Ondanks dat het bedrijf nog maar drie jaar bestaat, heeft de organisatie al bijna 75 miljoen euro gefinancierd. Mogelijk.nl is daarmee een echte marktleider en heeft, door goed te luisteren naar de behoefte in de markt, een enorm succesvol jaar achter de rug.

Berichten gemaakt 17

Gerelateerde berichten

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven