investeren in vastgoed

Mogelijk biedt veilig alternatief van investeren

Mogelijk, specialist in zakelijk vastgoed tot €500.000, is niet alleen een fijne partner voor ondernemers. Ondernemers kunnen hun zakelijke vastgoed laten financieren. Dit is vaak niet mogelijk via een bank. Naast het financieren van zakelijk vastgoed biedt Mogelijk ook een alternatief voor het beleggen van geld.

Investeren in zakelijk vastgoed

Mogelijk financiert zakelijke hypotheken tot vijf ton. Omdat zij vastgoed laten financieren, heeft Mogelijk ook investeerders nodig. Zij koppelen ondernemers aan mensen die willen investeren in vastgoed. De investeerder staat garant en heeft bij de investering eerste recht op hypotheek. Daarom is het voor oud-ondernemers of mensen met een mooi vermogen een goed alternatief. Naast het eerste recht op hypotheek ontvangt de investeerder gemiddeld 6% rente op het ingelegde geld.

Beleggen in vastgoed staat al langere tijd bekend als een veilig alternatief voor het beleggen.

“Een gat in de markt”

De oprichters van Mogelijk ondervonden dat steeds meer ondernemers geen zakelijke hypotheek via de bank verstrekt kregen. Daarom hebben zij een alternatief ontworpen waarbij een zakelijke hypotheek aanvragen toch mogelijk was. Inmiddels heeft Mogelijk voor meer dan 100 miljoen euro gefinancierd. Elke dinsdag krijgen de leden/investeerders het huidige aanbod doorgestuurd, zodat Mogelijk zo veel mogelijk ondernemers kan helpen aan een hypotheek voor vastgoed.

Mogelijk biedt een oplossing waarmee de kleine ondernemers ook een kans krijgen om door te groeien tot een grote onderneming. Om een zakelijke hypotheek aan te vragen, kan een ondernemer eenvoudig een quickscan doen. De werknemers van Mogelijk nemen binnen twee werkdagen contact op om de mogelijkheden te bespreken.

Berichten gemaakt 17

Gerelateerde berichten

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven