Bedrijfsovername Ridderprint

Bedrijfsovername Ridderprint door Verloop Groep

Per 1 januari 2019 is Ridderprint, een Ridderkerkse organisatie gericht op het printen en proefschrift drukken, overgenomen door de Verloop Groep. Met deze overname wil Verloop Groep, bekend van onder andere Verloop Drukkerij en Goud PrintCenter, wil hiermee zijn aanbod en dienstenpakket uitbreiden. Zo kan de Verloop Groep een breder publiek aanspreken.

Ridderprint: 25 jaar specialisatie

Ridderprint is al 25 jaar gespecialiseerd in het vormgeven en produceren van proefschriften. Jaarlijks promoveren er gemiddeld 5.000 promovendi waarvan een groot deel graag zijn/haar proefschrift wil laten drukken. Ridderprint is inmiddels een gevestigde naam, waardoor veel promovendi het drukken van proefschriften aan Ridderprint toevertrouwd.

Naast het drukken van proefschriften kan men ook voor het drukken van stambomen, handleidingen en boeken terecht bij Ridderprint. Het is een diverse organisatie die, na de overname, dezelfde naam blijft dragen. Er is bewust gekozen voor het behouden van de huidige naam, om zo de trouwe klantenkring te kunnen behouden.

Kantoor, personeel en kernwaarden

Er zal een hoop veranderen binnen de organisaties. De medewerkers van Ridderprint, waaronder Robert Kanters – zoon van oprichter Herman Kanters – verhuizen naar Alblasserdam, waar het kantoor van Goud PrintCenter is gevestigd. Hier worden de medewerkers ge├»ntegreerd binnen het huidige team van Goud PrintCenter. De kernwaarden van beide organisaties komen mooi overeen, waardoor ze deze kunnen blijven uitdragen.

Afscheid nemen na 45 jaar dienst

Herman Kanters, oprichter van Ridderprint, is 45 jaar geleden gestart met zijn bedrijf. Met veel plezier en passie heeft hij zijn sporen verdiend. De Verloop Groep wil graag verder bouwen op deze fundamenten. “Voor Goud PrintCenter is de porductie van proefschriften een mooie aanvulling op het bestaande pakket aan werk binnen de printmarkt” aldus Arjan Verloop, directeur van de Verloop Groep. Samen met vrouw Gina neemt Herman Kanters na 45 jaar afscheid van de grafische industrie. Hij vertrouwt zijn bedrijf met veel vertrouwen toe aan de Verloop Groep.

Zelf een persbericht inzenden? Neem contact met ons op.

Berichten gemaakt 17

Gerelateerde berichten

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven