bedrijf verkopen business coach

Bedrijf verkopen met ervaren coach

Anno nu is het aantal ondernemers onder de Nederlandse bevolking erg groot. Steeds meer mensen schrijven zich in bij de KvK en willen de vruchten plukken van de vrijheid die het ondernemerschap biedt. Velen zien dit jaar als een nieuwe start om juist te stoppen en kiezen voor de optie ‘bedrijf verkopen‘.

Groei in aantal ondernemers

Het aantal ondernemers in Nederland groeit hard. Kijk goed naar de kansen en bedreigingen in uw markt, zodat u het groeiend aantal concurrenten voor kunt zijn.  Door het grote aanbod blijft het voor veel ondernemers lastiger worden om zwarte cijfers te blijven schrijven of is een organisatie verkopen de enige kans om bestaansrecht te behouden.

Bedrijf verkopen met een expert

Business coach Eelco Smit heeft in de afgelopen jaren veel organisaties zien groeien, maar ook af zien gaan. Door met een objectieve blik te kijken naar een organisatie, kunnen de kansen en bedreigingen voor een onderneming inzichtelijk gemaakt worden. Daarnaast bekijkt Eelco Smit de waarde van de organisatie door te kijken naar de potentie voor de koper en niet blind te raken in formules waarbij gekeken wordt naar maandelijkse of jaarlijkse omzet.

Ondersteuning in volledig traject

Een ervaren business coach kijkt niet alleen naar het traject richting de verkoop van een organisatie, maar ook naar de kansen voor een ondernemer na de verkoop van een organisatie. Er worden doelen gesteld, keuzes gemaakt over zaken als het personeel en over het verdere verloop van een carrière van de ondernemer. Een business coach wordt nog vaak gezien als kostenpost, terwijl het inhuren van een expert alleen maar voordelen oplevert. Zo kunt u met een goed gevoel uw onderneming verkopen en de juiste prijs ontvangen voor een organisatie en de moeite die gestopt is in het laten groeien van de organisatie.

Benieuwd hoe Ridderprint de organisatie heeft verkocht? Lees het blog over de bedrijfsovername van Ridderprint door Verloop Groep. 

 

Berichten gemaakt 17

Gerelateerde berichten

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven